^

Verhuur informatie

Offerte ontvangen
Wanneer u binnen deze categorie uw voorkeurskeuzen aanvinkt, stellen wij hiervoor een offerte op. U zit dus nog nergens aan vast! Deze offerte sturen wij u per email toe. Pas na een akkoord leggen wij de verhuur ook daadwerkelijk vast in onze agenda.

Goederen
Alle te verhuren goederen zijn van uitstekende kwaliteit. De goederen worden aangeleverd zoals op de foto afgebeeld.

 

Plaatsen en installeren
Wij leveren de goederen in zijn geheel af op de aangegeven locatie. Wanneer er bijzonderheden zijn vernemen wij deze altijd graag van te voren. Natuurlijk geven wij tips en uitleg bij het installeren van de goederen. Waar nodig helpen wij een handje mee. Indien u de locatie geheel door ons wilt laten aankleden kunnen wij hiertoe vooraf een prijsopgaaf verstrekken.

 

Periode
De prijzen van onze verhuur producten zijn per midweek of weekend (ma-vr/ vr-ma). Wanneer u producten voor een langere periode wenst te huren kun u dit in het formulier aangeven. Wij offreren dan altijd een speciale prijs. De lever- en retourdagen en tijden doen wij altijd in overleg en afstemming met de klant. We proberen hierin zo flexibel en klantgericht mogelijk te zijn.

 

Transport
In de offerte geven wij altijd de exacte transportkosten door. Deze gelden voor het wegbrengen en ophalen en worden als één totaalprijs in de offerte weergegeven. Hoe hoog deze zijn hangt af van het gehuurde bedrag en de te rijden afstand. Natuurlijk kunt u ook zelf het transport regelen.

 

Betaling
Na een akkoord van de offerte sturen wij u per mail een factuur. U kunt ervoor kiezen een borg te betalen of vooraf af te rekenen. De Borg is doorgaans een bedrag van 50% van het factuurbedrag. Daarna is de verhuur gereserveerd en gegarandeerd.
 

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie